KALENDER

Billetter

Enkeltbilletter til alle BIFF-filmer: kr. 75,- Selges på Bergen Kino fra mandag 12. oktober til og med siste festivaldag onsdag 28. oktober.

Enkeltbilletter selges også over internett. Pris kr. 75,- + gebyr. Du må ha kredittkort (Visa/Mastercard). Ta med kortet til kinoen og stikk det inn i billettautomat. Billett skrives automatisk ut.

"Grønne priser" er BIFFs tilbud til morgenfugler som vil se utvalgte filmperler og dokumentarer. Som hovedregel vises disse filmene før lunsj. "Grønne priser" er kr. 50,- pr. billett og filmene som inngår er markert med grønn farge i lommeprogrammet.

BIFF-rabattkort: koster kr. 600,- (kr. 580,- + kr. 20 for selve rabattkortet) = 10 filmforestillinger.(kr. 60,- pr. film.)  Med kortet kan man ta ut billetter til alle BIFF-filmvisninger. Billetter kan tas ut på internett, i automater eller i billettlukene i Magnus Barfot eller Konsertpaleet. Internettbilletter skrives ut i automat eller billettluke. BIFF-rabattkort kan IKKE brukes på vanlige kinoforestillinger på Bergen Kino, og kinosonekort kan ikke brukes på BIFF. (Har du BIFF rabattkort fra ifjor? Bruk det i år! Om du har glemt koden får du ny i billettluken.)

Hvordan bestille BIFF-rabattkort billetter på internett?: Uttak av rabattbilletter på internett: Velg kategori "Kinokort". Velg deretter billettkategori "Rabatt". Tast inn ditt rabattkortnummer og pin-kode. (Det kommer opp meldinger om at det tilkommer formidlingsavgift på uttak av rabattbilletter og at kvittering sendes din epostadresse. Dette er ikke riktig.) Ta med kortet til kinoen og stikk det inn i billettautomat. Billett skrives automatisk ut.

Spesialbilletter etc:

Gruppeprisbilletter for skoleklasser á kr. 40,- (minimum 10 stk.) for visninger med start før kl 15.00. Disse bestilles på Bergen Kinos telefon 55 56 90 54 (kl. 10–14) og hentes/betales i billettluken.

Kulturkort for ungdom i Hordaland 16–19 år: Gir adgang til å kjøpe billetter til samme pris som BIFF-rabattbilletter (kr. 60,-). Billetter må kjøpes i billettluken.

Rullestolbruker kr. 60,- for bruker og 60,- for ledsager, må kjøpes i billettluke.

Generelle opplysninger:

Alle priser på billetter og kort er inkl. mva.

Vi gjør oppmerksom på at visninger på Cinemateket (Kulturhuset USF) også kan kjøpes over internett og Bergen Kinos billettsystem. Disse må hentes ut i luke eller automat på Bergen Kino. Cinemateket har også manuelt billettsalg (kun fullpris = kr. 75,-) ved inngang på Cinemateket USF. OBS: Kun kontant, ikke kort.    

Billetter og BIFF-rabattkort selges i Bergen Kinos billettluker i Magnus Barfot kinosenter, Magnus Barfotsgt. 12 og i Konsertpaleet, Neumannsgt. 3. Under filmfestivalen er lukene i Magnus Barfot åpne fra 09.00.

Telefonbestillinger: Det er ikke mulig å reservere/bestille/kjøpe billetter over telefon (unntatt skolebilletter).

Unummererte plasser: Det er unummererte plasser under BIFF.

Forestillingsstart: Forestillingene starter presis (ingen reklame).

Aldersgrense: Generell aldersgrense er 15 år. Noen filmer kan ha andre aldersgrenser. Se omtale av den enkelte film.

Programendringer: Forbehold om programendringer. Disse vil eventuelt bli annonsert på www.biff.no og ved oppslag på Magnus Barfot kinosenter. De som har kjøpt/tatt ut billett til en forestilling som er blitt avlyst, kan bytte denne til billett til en annen forestilling.

BIFF @ TWITTER
2000 · 2001 · 2002 · 2003 · 2004 · 2005 · 2006 · 2007 · 2008 · 2009 · 2010 · 2011 · 2012
Address: Georgernes verft 12, NO-5011 Bergen, Norway · www.biff.no · Org.nr / VAT: 980 555 704 · Klapp Media