KALENDER


Stem enkelt på dine favoritter!

I år har vi laget en samleside hvor du enkelt kan stemme på alle filmene du har sett. Hvis du er innlogget på Min Side når du stemmer, blir du også med i trekningen av FILMWEB PUBLIKUMSPRISEN.

Stem på DIN favorittfilm på BIFF, og vinn en Blu-Ray-spiller! Du kan stemme på alle Førpremierer, samt konkurranseprogrammene til Cinema Extraordinaire, internasjonale og norske dokumentarer, samt Checkpoints ved å logge deg inn med din MinSide-brukerkonto og gi karakter til filmene. Den heldige vinneren av gavekortet trekkes ut blant alle som avgir stemme INNEN mandag 24. oktober kl.17.00.

HER KAN DU ENKELT STEMME PÅ FILMER DU HAR SETT!

 

---

Bruk Min Side til å lage ditt eget program for BIFF 2011. På Min Side kan du velge tidspunkt for alle filmer du vil se, og få en personlig oversikt over hvordan dine festivaluker blir. Del kalenderen din med venner og familie, slik at dere har full oversikt over årets begivenheter. Ryddig, enkelt og praktisk! 

Lag ditt eget program for BIFF 2011.

 

Etter du har laget en profil eller logget inn med samme brukernavn og passord fra i fjor er du klar for å starte moroa. Du legger til filmer ved å klikke på "skal se" på filmsiden under hver av de filmene du ønsker å se:

min side 5

De filmene du har markert som "skal se", dukker opp på Min Side:

Ved å klikke på "Lag ditt eget program for Bergen internasjonale filmfestival 2011" og da kan du sette sammen din egen, personlige ukeplan ved å klikke på hver av filmene og velge den visningen som passer best for deg.

Etterpå kan du for eksempel eksportere til andre kalendre eller printe den.

 

min side 4

 

 

 

 

 

 

 

Du kan også laste ned katalogen og lommeprogrammet i pdf-format:

Lommeprogram 2011

Katalog 2011

 

Billetter og BIFF-rabattkort selges i Bergen Kinos billettluker i Magnus Barfot kinosenter (Magnus Barfotsgt. 12) og i Konsertpaleet (Neumannsgt. 3). Under filmfestivalen er lukene i Magnus Barfot åpne fra 09.00.

BIFF-rabattkort: kr. 600,- (kr. 600 + kr. 20 for selve rabattkortet) = 10 filmforestillinger (kr. 60,- pr. film). Har du BIFF-rabattkort fra ifjor? Bruk det i år! Om du har glemt koden får du ny i billettluken. Med kortet kan du ta ut billetter til alle BIFF-filmvisninger. Billetter kan tas ut på internett, i automater eller i billettlukene på Magnus Barfot eller i Konsertpaleet. Internettbilletter skrives ut i automat eller billettluke. BIFF-rabattkort kan IKKE brukes på vanlige kinoforestillinger på Bergen Kino, og kinosonekort kan ikke brukes på BIFF.

Hvordan bestille billetter med BIFF-rabattkort på internett? Velg kategori "Kinokort". Velg deretter billettkategori "Rabatt". Tast inn ditt rabattkortnummer og pin-kode. (Det kommer opp meldinger om at det tilkommer formidlingsavgift på uttak av rabattbilletter og at kvittering sendes din epostadresse. Dette er ikke riktig.) Ta med kortet til kinoen og stikk det inn i billettautomat. Billett skrives automatisk ut.

Les mer om BILLETTER


KOMMENTARER

Logg inn for å kommentere eller registrer deg2000 · 2001 · 2002 · 2003 · 2004 · 2005 · 2006 · 2007 · 2008 · 2009 · 2010 · 2011 · 2012
Address: Georgernes verft 12, NO-5011 Bergen, Norway · www.biff.no · Org.nr / VAT: 980 555 704 · Klapp Media