KALENDER

Billettinformasjon 2012

For å kjøpe billetter på nett:
Finn filmen du vil se i Programmet, velg en visning som passer for deg i venstremargen, og klikk KJØP-lenken ved siden av. Du vil da bli tatt til Bergen kinos nettsider for billettkjøp.

Enkeltbilletter til alle BIFF-filmer: kr. 85,- I salg på Bergen Kino.

Billetter til forestillinger i Tivoli
kan kjøpes i døren og i billettlukene på Bergen Kino. Det er ikke nødvendig med medlemskap.

Enkeltbilletter selges også over internett: kr. 85,- + gebyr. Betales med bankkort (Visa/Mastercard). Ta med kortet til kinoen og stikk det inn i billettautomat. Billett skrives automatisk ut.

BIFF-rabattkort: kr. 650,- (kr. 650 + kr. 20 for selve rabattkortet) = 10 filmforestillinger (kr. 65,- pr. film).  Med kortet kan du ta ut billetter til alle BIFF-filmvisninger. Kortet er ikke personlig, så det kan deles med andre og også brukes av flere til samme visning. Billetter kan tas ut på internett, i automater eller i billettlukene på Magnus Barfot eller i Konsertpaleet. Internettbilletter skrives ut i automat eller billettluke. BIFF-rabattkort kan IKKE brukes på vanlige kinoforestillinger på Bergen Kino, og Kinosonekort kan ikke brukes på BIFF.

Har du BIFF-rabattkort fra ifjor? Bruk det i år! Om du har glemt koden får du ny i billettluken.

Hvordan bestille billetter med BIFF-rabattkort på internett? Velg kategori "Kinokort". Velg deretter billettkategori "Rabatt". Tast inn ditt rabattkortnummer og pin-kode. (Det kommer opp meldinger om at det tilkommer formidlingsavgift på uttak av rabattbilletter og at kvittering sendes din epostadresse. Dette er ikke riktig.) Ta med kortet til kinoen og stikk det inn i billettautomat. Billett skrives automatisk ut.

 

Spesialbilletter

Gruppeprisbilletter for skoleklasser á kr. 40,- (minimum 10 stk.) for visninger med start før kl 15.00. Disse bestilles på Bergen Kinos telefon 55 56 90 54 (kl. 10–14) og hentes/betales i billettluken.

Kulturkort for ungdom i Hordaland 16–19 år. Gir adgang til å kjøpe billetter til samme pris som BIFF-rabattbilletter (kr. 65,-). Billetter må kjøpes i billettluken.

Rullestolbruker kr. 65,- for bruker og 65,- for ledsager. Billetter må kjøpes i billettluken.

 

Generelle opplysninger

Alle priser på billetter og kort er inkludert mva.

Billetter og BIFF-rabattkort selges i Bergen Kinos billettluker i Magnus Barfot kinosenter (Magnus Barfotsgt. 12) og i Konsertpaleet (Neumannsgt. 3). Under filmfestivalen er lukene i Magnus Barfot åpne fra 09.00.

Vi gjør oppmerksom på at visninger på Cinemateket (Kulturhuset USF) også kan kjøpes over internett og Bergen Kinos billettsystem. Disse må hentes ut i luke eller automat på Bergen Kino. Cinemateket har også manuelt billettsalg (kun fullpris = kr. 80,-) ved inngang på Cinemateket USF. OBS! Kun betaling kontant, ikke kort.

Telefonbestillinger: Det er IKKE mulig å reservere/bestille/kjøpe billetter over telefon (unntatt skolebilletter).

Unummererte plasser: Det er unummererte plasser under BIFF.

Forestillingsstart: Forestillingene starter presis (ingen reklame).

Aldersgrense: Generell aldersgrense er 15 år. Noen filmer kan ha andre aldersgrenser. Se omtale av den enkelte film.

Forbehold om programendringer. Eventuelle endringer vil bli annonsert på www.biff.no og ved oppslag på Magnus Barfot kinosenter. De som har kjøpt/tatt ut billett til en forestilling som er blitt avlyst, kan bytte denne billetten til en annen forestilling.

BIFF @ TWITTER
2000 · 2001 · 2002 · 2003 · 2004 · 2005 · 2006 · 2007 · 2008 · 2009 · 2010 · 2011 · 2012
Address: Georgernes verft 12, NO-5011 Bergen, Norway · www.biff.no · Org.nr / VAT: 980 555 704 · Klapp Media