Tema

Vestland, Vestland


Visninger

DatoTidStedBilletter
23. okt 19:30 MB4

Publikums vurdering

Mindre enn 5 stemmer
0


Gi din vurdering til denne filmen ved
å klikke på stjernene over.


Min BIFF

Logg inn for å lagre denne filmen i din egen filmliste

5 andre skal se denne filmen.

Vestland, Vestland

You need to upgrade your Flash Player to view this content. Download here...

a- a+
Del

Vestland, vestland er et program hvis hensikt er å vise fram de beste filmproduksjonene fra vestlandet. Dette er det første året BIFF spanderer et eksklusivt vestlandsprogram, og alle filmene er ferdigstilt i 2009/2010. Lørdag 23. oktober vil man gjennom hele dagen kunne se vestnorske filmproduksjoner i Magnus Barfot. Dette programmet vil ta for seg de de litt kortere vestnorske filmene, satt sammen i et halvannen til to timers langt program:


Kvelertak - Mjød
Regi: Fredrik Hana
Det er mørkt, hardt og rått, men denne dystre videoen fanger stemningen i Kvelertaks musikk. Produsert av et filmkollektiv av unge og håpefulle siddiser.

Daddy´s Girl
Regi: Helen Komini Olsen
En jente må gjemme liket av sin far før middagsgjestene kommer. Komplett med engelsk fortellerstemme sier denne filmen mye om et dysfunksjonelt forhold mellom far og datter.

Karin Park - Can´t Stop Now
Regi: Mats & Fyxe
Paranoia, klaustrofobi og stakatto ubehag preger stemningen når en lyssky Karin Park synger "Cant't Stop Now" i underjordiske betongstrukturer, og regissørene Mats og Fyxe fanger det hele med et stillbildekamera.

Sáiva
Regi: Tuva Synnevåg
Sáiva er det samiske navnet på et vann med dobbel bunn, en åpning til en annen verden. Denne filmen setter samisk forestillingsverden og minimalistisk animasjon i skjønn forening.

Skambankt - O'dessverre
Regi: Stian Kristiansen
Skambankt er husband på kostymeballet fra helvete i Stian "Mannen som elsket Yngve" Kristiansens første musikkvideo. Vi får både blomster, bier og kakekasting.

Mine dager
Regi: Eli Lea og Hanne Jones
I dette nettdokumentarprosjektet forteller 27 personer i alderen 79 til 104 år om små og store hendelser fra sitt lange liv. I dette utdraget forteller Alf, Borghild og Asta om sine ulike erfaringer med å finne en å dele kjærligheten med.

Lars Vaular - En eneste
Regi: Andrew Amorim
Troverdig og stemningsfull sosialrealisme om ungdomsfyll er konseptet i musikkvideoen laget av Andrew Amorim, laget på dugnad av tre personer med et speilreflekskamera og en rislampe. Det var Vaular selv som holdt lampen, og resultatet ble en DIY-video som skiller seg ut fra resten.

Lars Vaular - Solbriller på
Regi: Kristian Berg
Høy party- og (selvsagt) solbrillefaktor i Vaulars sommerhit fra 2009, laget av Bergens egen hip-hop regissør Kristian Berg.

Kanada
Regi: Shahrukh Kavosi
17-åringen Reza lever en stusselig tilvære som kirkeasylant på et tomt bedehus i en bygd i Hardanger for å kunne være i nærheten av sin bror, men drømmer en bedre tilværelse på andre siden av jorden.

Datarock - Give it Up
Regi: Mats & Fyxe
The West Side Story, bare med røde joggedresser. Stilkarakteren er høy og dansebevegelsene fengende i Mats&Fyxes ambisiøse video for Datarocks hit "Give it Up".

Datarock - True Stories
Regi: Mats & Fyxe
Noen ganger er det nok at det bare ser kult ut for å få en bra video. Silhuetter og stilrent grafisk design gjør ting severdig når Datarock og Mats&Fyxe samarbeider for andre gang.

Scratch
Regi: Jakob Rørvik
Fotostudenten Lena er besatt av den mystiske nabogutten Sol. Da hun til slutt oppnår kontakt, snus situasjonen på hodet, og Sol begynner å følge etter henne.


Logg inn for å lagre denne filmen i din egen filmliste

5 andre skal se denne filmen.


KOMMENTARER

Logg inn for å kommentere eller registrer degORIGINALTITTEL Vestland, Vestland

LAND Norge
SPILLETID 104 minLenker2000 · 2001 · 2002 · 2003 · 2004 · 2005 · 2006 · 2007 · 2008 · 2009 · 2010 · 2011 · 2012
Address: Georgernes verft 12, NO-5011 Bergen, Norway · www.biff.no · Org.nr / VAT: 980 555 704 · Klapp Media