Dato | Tid | Sted | Billetter |
---|---|---|---|
21. okt | 18:40 | ![]() |
|
22. okt | 18:30 | ![]() |
Gi din vurdering til denne filmen ved
å klikke på stjernene over.
Logg inn for å lagre denne filmen i din egen filmliste
82 andre skal se denne filmen, 5 anbefaler.
You need to upgrade your Flash Player to view this content. Download here...
Hva må til for å bli en av verdens beste kokker?
Mat kan være et middel for å skape et kreativt uttrykk og en overjordisk sanseopplevelse. Som 24-åring ble Paul Liebrandt den yngste kokken noensinne som har fått tre stjerner av The New York Times. Veien videre i storbyens nådeløse gourmetverden ble imidlertid kronglete. Matkritikeren William Grimes kalte Liebrandt ”en pianist som har funnet et par dusin ekstra tangenter”. På den andre siden omtalte Jonathan Gold maten hans som ”resultatet av et mislykket eksperiment”.
Vi følger Liebrandts oppturer og nedturer gjennom et tiår, både som kulinarisk perfeksjonist på kjøkkenet og i hans konfliktfylte forhold til restauranteiere og matkritikere. Møt kokken, fornyeren, artisten og provokatøren i hans kamp for anerkjennelse som en av verdens beste kokker.
Logg inn for å lagre denne filmen i din egen filmliste
82 andre skal se denne filmen, 5 anbefaler.
Logg inn for å kommentere eller registrer deg
LAND USA
ÅR 2010
SPILLETID 68 min
REGISSØR Sally Rowe
MANUS Sally Rowe
SKUESPILLERE
Paul Liebrandt, William Grimes, Thomas Keller, Heston Blumenthal, Frank Bruni
SPRÅK Engelsk
PRODUSENT Rachel Mills, Alan Oxman, Sally Rowe
PRODUKSJONSSELSKAP Rowe Road Productions
Sally Rowe kommer fra New Zealand, og begynte å jobbe som filmklipper i Los Angeles og New York på nittitallet. I 2001 gikk hun over til filmsettet som manuskonsulent på en rekke uavhengige filmer og det Emmynominerte ”Chappelle’s Show”. A MATTER OF TASTE er hennes debut som regissør.