Program

Cinema Extraordinaire


Visninger

DatoTidStedBilletter
19. okt 15:10 MB2
25. okt 17:30 MB1

Publikums vurdering

3.2 7 stemmer
3.2


Gi din vurdering til denne filmen ved
å klikke på stjernene over.


Min BIFF

Logg inn for å lagre denne filmen i din egen filmliste

26 andre skal se denne filmen, 1 anbefaler.

The High Cost of Living

You need to upgrade your Flash Player to view this content. Download here...

a- a+
Del

De møttes og det sa pang

En bilulykke danner utgangspunktet for dramaet i THE HIGH COST OF LIVING. Sterkt preget av en heller usunn livsstil, kommer låsesmeden og deltidsdealeren Henry en kveld i skade for å kjøre på Nathalie, som er gravid i åttende måned. Grepet av panikk flykter han fra åstedet, mens den vordende moren blir liggende i en pøl av sitt eget blod. I dagene etter påkjørselen fortsetter hendelsen å gnage på Henry, og han bestemmer seg omsider for å finne ut hvordan det gikk med den vordende moren.

Når Henry blir kjent med Nathalie oppdager han at ikke bare er fosteret dødt; hele Nathalies liv er i ferd med å falle sammen. Vandrende rundt med et dødt barn i magen, uten evne til å kommunisere med sin mann og familie, blir Henry den eneste Nathalie har å vende seg til. Men vil Henry klare å skjule hva som virkelig hendte den kvelden da Nathalies liv ble snudd på hodet? THE HIGH COST OF LIVING er en gripende film om et vennskap som er like vakkert som det er umulig, og utvilsomt Zach Braffs største prestasjon siden indiefavoritten GARDEN STATE (BIFF 2004).

 


Logg inn for å lagre denne filmen i din egen filmliste

26 andre skal se denne filmen, 1 anbefaler.


KOMMENTARER

Jeg kan egentlig ikke fatte hva en slik dårlig film gjør på Biff. Antar at noen tenkte "jøss en film om en kvinne som forelsker seg i fyren som kjørte over henne og fikk henne til å miste babyen, mørk og kontroversielt tema er fett , det må vi ha på programmet" . en spesiel og kontroversiel tema er derverre ikke nok for å lage en god film. Handlingen er ulogisk , kjedelig og helt uten mening, skuespillerne gjør en elendig jobb og virker livløse (kanskje pga manuset), null kjemi mellom "paret" . Det var den verste filmen på biff og blant de verste filmene jeg har sett i de siste 5 årene. Den eneste skuespiller som ikke var dårlig i den filmen var den unge Julian Lo som spilte en noenlunde troverdig B-rolle som tenåringssønnen til huseierne. Unngå den filmen for enhver pris, jeg betalte 60.- for å se den men jeg hadde gjerne betalt 10 doble for å glemme at jeg har noensinn sett den.
Crashdown / 26. okt 2011 kl. 16:00


Logg inn for å kommentere eller registrer degORIGINALTITTEL The High Cost of Living

LAND Canada
ÅR 2010
SPILLETID 92 min

REGISSØR Deborah Chow
MANUS Deborah Chow, Tristan Tondino, Joseane Brunelle
FOTOGRAF Claudine Sauvé

SKUESPILLERE
Zach Braff, Isabelle Blais, Patrick Labbé

SPRÅK Engelsk
PRODUSENT Susan Schneir, Kim Berlin
PRODUKSJONSSELSKAP Suki Films
INT.SALG Film Option International


Lenker

IMDB
Offisielt nettsted


Deborah Chow


Den kanadiske regissøren Deborah Chow studerte ved McGill University og Columbia University og har siden skrevet og regissert kortfilmene DAYPASS (2002) og THE HILL (2004), som begge har høstet god kritikk.


2000 · 2001 · 2002 · 2003 · 2004 · 2005 · 2006 · 2007 · 2008 · 2009 · 2010 · 2011 · 2012
Address: Georgernes verft 12, NO-5011 Bergen, Norway · www.biff.no · Org.nr / VAT: 980 555 704 · Klapp Media