Program

Int. dokumentar
Checkpoints


Visninger

DatoTidStedBilletter
18. okt 15:00 TIVOLI
19. okt 11:50 TIVOLI
20. okt 17:15 TIVOLI

Publikums vurdering

Mindre enn 5 stemmer
0


Gi din vurdering til denne filmen ved
å klikke på stjernene over.


Min BIFF

Logg inn for å lagre denne filmen i din egen filmliste

14 andre skal se denne filmen.

The Redemption of General Butt Naked

You need to upgrade your Flash Player to view this content. Download here...

a- a+
Del

Splitter naken på veien til Damaskus.

Under det lave taket i et lite forsamlingslokale et sted i Liberia, står en svett, muskuløs afrikansk mann i en hvit dress og roper om Jesus. Men det er ikke bare en ubestridelig karisma som skiller Joshua Milton Blahyi fra predikanter flest – den energiske evangelisten har nemlig en fortid. Under den første liberiske borgerkrigen, var Blahyi kjent under navnet General Butt Naked, lederen av the Butt Naked Battalion. Selv i en krig som er beryktet for overtro og forestillinger om trolldom og magi, var the Butt Naked Battalion et selsomt syn, der de stormet frem kliss nakne. Med våpen i hendene og forvissningen om at de var usårlige, massakrerte de nakne soldatene både sivilister og fiendtlige soldater.

I dag er det nettopp disse menneskene den omvendte generalen prøver å hjelpe, men lett er det naturligvis ikke. For selv om Gud tilgir, og predikant Blahyi omfavner Jesus med samme glød og engasjement som han tidligere omfavnet brutal krigføring, har ofrene for generalens herjinger langt vanskeligere for å vende det andre kinnet til.


Logg inn for å lagre denne filmen i din egen filmliste

14 andre skal se denne filmen.


KOMMENTARER

Logg inn for å kommentere eller registrer degORIGINALTITTEL The Redemption of General Butt Naked

LAND USA, Georgia, Liberia
ÅR 2011
SPILLETID 85 min

REGISSØR Daniele Anastasion, Eric Strauss

SKUESPILLERE
Joshua Milton Blahyi Jr., Janice Blahyi, Joshua Blahyi

SPRÅK Engelsk
UNDERTEKST Engelsk
PRODUSENT Daniele Anastasion, Eric Strauss
PRODUKSJONSSELSKAP part2 pictures


Lenker

IMDB


Daniele Anastasion


DANIELE ANASTASION har arbeidet jevnlig med dokumentarer, inkludert den Emmy-nominerte INSIDE THE BODEY TRADE i 2007. Hun produserer hovedsaklig for The National Geographic Channel, hvilket KKK: INSIDE AMERICAN TERROR (2008) og HARD TIME (2009), en Emmy-nominert fengselsserie der man får et gripende innblikk i fangenskapens verden, begge er eksempler på. THE REDEMPTION OF GENERAL BUTT NAKED (2011) er hennes første spillefilm.

Eric Strauss


ERIC STRAUSS har skapt dokumentarfilmer i over et tiår, hvilket innebærer arbeid innen flere aspekter ved filmproduksjon for kringkastere som National Geographic, History Channel, Discovery Channel, og A&E. Han har regissert HEROIN CRISES om den globale omsetningen av afghansk heroin, og IRAQ’S GUNS FOR HIRE (2007), om den private sikkerhetsindustrien i Irak. THE REDEMPTION OF GENERAL BUTT NAKED (2011) er hans første spillefilm.


2000 · 2001 · 2002 · 2003 · 2004 · 2005 · 2006 · 2007 · 2008 · 2009 · 2010 · 2011 · 2012
Address: Georgernes verft 12, NO-5011 Bergen, Norway · www.biff.no · Org.nr / VAT: 980 555 704 · Klapp Media